📢❗Armenterenques i armenterencs❗

Des de l’inici volĂ­em que aquest ajuntament 🏫 tinguĂ©s mĂ©s transparència i comunicaciĂł que mai. Fa molt poc que en formem part, però us deixem algunes de les accions i actes que hem fet durant aquest mes de juny al nostre poble:

 • Instal·laciĂł de gĂ bies per fer captura de coloms. Necessitem pallers o espais alts en els que seguir instal·lant aquestes gĂ bies. Si teniu algun espai disponible us agrairĂ­em que ens ho comuniqueu (per Instagram, trucant a l’Ajuntament…) per fer-ne Ăşs i ser mĂ©s efectius.

 • Retirada dels reductors de velocitat del Carrer de l’EsglĂ©sia escoltant les opinions de les veĂŻnes i veĂŻns, i considerant la perillositat que tenien per a les persones, sobretot les grans, petites o qualsevol persona que utilitzi bicicleta, patinet, etc… per desplaçar-se.
  TambĂ© per la poca probabilitat d’excĂ©s de velocitat en aquell tram degut a la seva poca amplitud.

 • Acte de la Revetlla de Sant Joan amb sopar i festa.

 • Penjar la bandera LGTBIQ+ en el nostre ajuntament per donar suport i visibilitat al col·lectiu.

 • DinamitzaciĂł de les xarxes i canals de comunicaciĂł amb la poblaciĂł.
  A l’inici de cada mes, farem un petit resum de tot allò que s’ha dut a terme o ha ocorregut durant el mes anterior. Recordeu que tambĂ© hi ha un grup de difusiĂł de WhatsApp en el que tambĂ© passem totes les informacions necessĂ ries i d’interès! NomĂ©s cal enviar un missatge al 608 93 89 66 (guardant bĂ© el nĂşmero de telèfon als vostres contactes) que digui que en vols formar part.
  Seguim!

Salut i poble!