📢❗Armenterenques i armenterencs❗

Des de l’inici volíem que aquest ajuntament 🏫 tingués més transparència i comunicació que mai. Fa molt poc que en formem part, però us deixem algunes de les accions i actes que hem fet durant aquest mes de juny al nostre poble:

 • Instal·lació de gàbies per fer captura de coloms. Necessitem pallers o espais alts en els que seguir instal·lant aquestes gàbies. Si teniu algun espai disponible us agrairíem que ens ho comuniqueu (per Instagram, trucant a l’Ajuntament…) per fer-ne ús i ser més efectius.

 • Retirada dels reductors de velocitat del Carrer de l’Església escoltant les opinions de les veïnes i veïns, i considerant la perillositat que tenien per a les persones, sobretot les grans, petites o qualsevol persona que utilitzi bicicleta, patinet, etc… per desplaçar-se.
  També per la poca probabilitat d’excés de velocitat en aquell tram degut a la seva poca amplitud.

 • Acte de la Revetlla de Sant Joan amb sopar i festa.

 • Penjar la bandera LGTBIQ+ en el nostre ajuntament per donar suport i visibilitat al col·lectiu.

 • Dinamització de les xarxes i canals de comunicació amb la població.
  A l’inici de cada mes, farem un petit resum de tot allò que s’ha dut a terme o ha ocorregut durant el mes anterior. Recordeu que també hi ha un grup de difusió de WhatsApp en el que també passem totes les informacions necessàries i d’interès! Només cal enviar un missatge al 608 93 89 66 (guardant bé el número de telèfon als vostres contactes) que digui que en vols formar part.
  Seguim!

Salut i poble!