COMENCEN LES TROBADES ESPORTIVES COMARCALS 22-23

Des del Consell Esportiu de l’Alt Empordà, us volem informar que un cop acabat el Circuit Comarcal de Cros el proper dia 25 de Febrer, ens prepararem per dur a terme les Jornades Esportives Comarcals per aquesta segona part del curs.

Les Jornades Esportives Comarcals, es una activitat gratuïta, que te com a objectiu fomentar la practica esportiva en edat escolar a més de fomentar la interrelació entre infants de diferents centres educatius i municipis de la nostra comarca.

El proper dia 4 de Març, iniciarem amb la primera de les 5 trobades calendaritzades. Durant aquests 5 dissabtes esportius, els nens i nenes dels diferents centres educatius i municipis, practicaran diferents esports i activitats esportives com són l’atletisme, korfbal, rugby, tenis, bàdminton, handbol, futbol, pàdel i hoquei, entre d’altres.

Les jornades es desenvoluparan en horari de 10:00 a 12:30h. Al llarg d’aquesta matinal esportiva, els participants practicaran un seguit de jocs, exercicis i partits, sempre relacionats amb els esports que pertoquin segons la jornada.

Els participants hauran d’estar a la instal·lació de cada jornada a les 09:30h per tal que els nostres tècnics facin la distribució dels grups, espais i poder explica’ls-hi el funcionament general de la jornada.

Adjuntem el Cartell on veureu les dates i seus de les diferents jornades. La setmana que ve iniciarem amb la 1a Trobada Esportiva Comarcal a Figueres (Estadi Albert Gurt) on els participants practicaran diferents disciplines de l’Atletisme.

Esperem que sigui del vostre interès i que animeu als nens i nenes a participar en les Jornades Esportives Comarcals del curs 22/23