Subvencions rebudes 2017

 • Organitzaci贸 d'esdeveniments de car脿cter firal

  La Diputaci贸 de Girona, dins la convocat貌ria de les subvencions als ajuntaments i entitats sense 脿nim de lucre de la demarcaci贸 de Girona, per a l’organitzaci贸 d’esdeveniments de car脿cter firal, ha concedit a l’Ajuntament de L’Armentera una subvenci贸 per import de 1.000,00 鈧, destinada a l’organitzaci贸 de la XXII聽Fira de la Poma.

 • Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural

  La Diputaci贸 de Girona ha concedit a l’Ajuntament de L’Armentera una subvenci贸 total de 34.147,00鈧, destinada una part a Despeses corrents obligat貌ries o inversions (29.025,00鈧) i l’altra a Despeses culturals (5.122,00鈧), inclosa dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural, any 2017.

 • Diverses actuacions al municipi

  La Diputaci贸 de Girona ha concedit a l’Ajuntament de L’Armentera una subvenci贸 exlosa de concurr猫ncia p煤blica聽per import de 29.989,00鈧 destinada a:

  1. Millora de clavegueram al Carrer Ginjoler
  2. Instal路laci贸 cortinatge escenari Sala Nova i pintar un tram de paret
  3. Senyalitzaci贸 de diferents carrers del municipi
  4. Instal路laci贸 de diferents imbornals
  5. Instal路laci贸 d’equipaments per un parc de salut
  6. Adequaci贸 del Parc davant de la Llar d’Infants
  7. Adequaci贸 Casetes Camp de Futbol
  8. Adequaci贸 d’una vorera a la Ronda d’Orient i a la Ctra. de L’Escala
  9. Instal路laci贸 de Joc infantil
 • Actuacions en camins rurals i mat猫ria forestal

  La Diputaci贸 de Girona ha concedit a l’Ajuntament de L’Armentera una subvenci贸 per import de 900,00鈧 destinada a la L铆nia 1 de suport als ajuntaments per actuacions en camins rurals i la prevenci贸 d’incendis forestals, convocat貌ria any 2017.

 • Sistemes i tecnologies de la informaci贸

  La Diputaci贸 de Girona, dins la convocat貌ria de subvencions als ajuntaments de les comarques gironines de fins a 30.000 habitants per finan莽ar projectes i facilitar-los l’acc茅s a les noves tecnologies per a l’any 2017, ha concedit a l’Ajuntament de L’Armentera una subvenci贸 per import de 826,71鈧 destinada a finan莽ar despesa en mat猫ria de noves tecnologies.

 • Programa A de la Diputaci贸 de Girona de suport als municipis per a la promoci贸 i el foment de l'activitat f铆sicoesportiva i l'esport

  La Diputaci贸 de Girona ha concedit a l’Ajuntament de L’Armentera una subvenci贸 per import de 8.000,00鈧 destinada a la Millora dels vestidors del Camp Municipal d’Esports, inclosa dins el Subprograma A3 de suport a les activitats urgents en equipaments esportius municipals.

  IMG_4321 (1)_optIMG_4322 (1)_optIMG_4323 (1)_opt

 • Campanya "Del Pla a l'Acci贸" L铆nia 1

  La Diputaci贸 de Girona, dins la convocat貌ria de la campanya “Del Pla a l’Acci贸” L铆nia 1 de Servei de comptabilitat energ猫tica, ha concedit a l鈥橝juntament de L鈥橝rmentera una subvenci贸 per import de 468,00 鈧, destinada al servei de comptabilitat energ猫tica de 26 p貌lisses.

 • Campanya "Del Pla a l'Acci贸" L铆nia 3

  La Diputaci贸 de Girona, dins la convocat貌ria de la campanya 鈥淒el Pla a l鈥橝cci贸鈥 L铆nia 3 de Millora d’efici猫ncia energ猫tica en instal路lacions d’il路luminaci贸 exterior mitjan莽ant tecnologia LED, ha concedit a l鈥橝juntament de L鈥橝rmentera una subvenci贸 per import de 13.250,00 鈧, destinada a la substituci贸 de 85聽llumin脿ries de tecnologia LED.

 • Millora de Camins, 4陋 fase

  La Diputaci贸 de Girona, dins el programa espec铆fic de cooperaci贸 municipal del Pla 煤nic d’obres i serveis de Catalunya corresponent a l’anualitat 2017, ha concedit a l鈥橝juntament de L鈥橝rmentera una subvenci贸 per import de 15.579,00 鈧, destinada a la millora de camins, 4陋 fase.

 • Millora dels vestidors del camp municipal d'esports

  La Diputaci贸 de Girona, dins el programa espec铆fic de cooperaci贸 municipal del Pla 煤nic d’obres i serveis de Catalunya corresponent a l’anualitat 2017, ha concedit a l鈥橝juntament de L鈥橝rmentera una subvenci贸 per import de 11.198,01 鈧, destinada a la millora dels vestidors del camp municipal d’esports.